Van een compleet bbq-buffet tot een lunch in a box en van luxe hapjes tot een boerenbuffet: bij DJAM catering is het allemaal mogelijk!


Natuurlijk vind je op deze site een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben. Maar ook als je iets heel anders in je hoofd hebt, kun je bij ons terecht. Laat het ons weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

En DJAM catering stopt niet bij de verzorging van het eten. Om je party compleet te maken, kun je bij ons ook terecht voor de huur van je benodigdheden, zoals statafels, glaswerk en bestek. Ook nog bedienend personeel nodig om bijvoorbeeld de hapjes rond te brengen of drinken in te schenken? Wij kunnen ervoor zorgen!


Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wij winnen graag je vertrouwen door je de beste service aan te bieden. Indien gewenst, kun je hier onze algemene voorwaarden bekijken.

 

Neem rustig een kijkje op de website en schroom niet contact met ons op te nemen. Want.... Elke party verdient een DJAM catering!

 

Info of boeking via

06-41009352 of info@djam-catering.nl


 

DJAM Partycatering en Verhuur

Barendrecht 

 

 

Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam, Drechtsteden, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam, Ridderkerk, Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Botlek, Puttershoek, Strijen, Maasdam, Oud Beijerland, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Rijsoord, Rhoon, Smitshoek. 


Alle prijzen exclusief B.T.W.